top of page

Initiatieven

Waar wij ons voor inzetten

6.png

Starters inspireren in zelfbewustzijn en verbinden met het bedrijfsleven

Young Colfield is dé voorloper in het aantrekken, ontwikkelen en (ver)binden van Young Professionals. Deze hoogopgeleide en zelfbewuste aanpakkers brengen een ander perspectief vraagstukken bij opdrachtgevers. Wij geloven dat als mensen zichzelf zijn, ze meer impact kunnen maken. Daarom staat professioneel zelfbewustzijn van mensen centraal in onze aanpak. Zo vergroten wij de innovatiekracht, creativiteit en het menselijk vermogen van organisaties. Want de meeste impact maak je als jezelf.

5.png

Organisaties inspireren in zelfbewustzijn en verbinden met zichzelf en elkaar

De verzamelde kennis en kunde van 15+ jaar talent ontwikkeling bij Young professionals zet Young Experience (YX) in bij andere organisaties. Dit doet YX in de vorm van advies, ontwerpen van opleidingsprogramma's en traineeships en training en coaching. Met een unieke, ervaringsgerichte aanpak gericht op professioneel zelfbewustzijn stelt YX  mensen in staat om te groeien. Met als missie: meer organisaties waarin mensen écht impact maken door zichzelf te zijn. Meer plekken waar mensen zichzelf meenemen naar hun werk.

7.png

Studenten inspireren in zelfbewustzijn en verbinden met maatschappelijke uitdaging

Proefwerk ziet het onderwijs als een plek waar persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling in de kern bij elkaar komen. Jongeren die op zoek zijn naar een betekenisvolle baan enerzijds, het schrijnende leraren tekort anderzijds. De studenten die bij Proefwerk werkzaam zijn, hebben niet alleen een (bij)baan in het onderwijs maar volgen ook persoonlijke ontwikkeltrainingen die hen veel over zichzelf en het onderwijs leren (in samenwerking met Young Colfield en onderwijspartners).  

bottom of page