top of page

Wie zijn GaanStaan

De mensen achter GaanStaan: bewuste ondernemers met visie.

Real van Schie.jpg

Réal van Schie

Young Experience

"Wat mij drijft als ondernemer is het realiseren (what’s in the name!) van nieuwe concepten en plannen. Dit doe ik heel graag in verbinding met de mensen en de wereld om mij heen. Ik handel vanuit positivitiet en denk in mogelijkheden. Mijn overtuiging is dat met deze mindset we de wereld een stuk mooier kunnen maken. Een voorwaarde hiervoor is een veilige plek waar mensen zich op hun gemak voelen. Een voedingsbodem. Dit heb ik 14 jaar lang getracht te creëren binnen Young Colfield. En probeer dit ook te realiseren bij Young Experience ons nieuwe label binnen het GaanStaan collectief. Bij Young Experience geloven we dat verandering begint met bewustzijn en gerealiseerd wordt door actie. Dat mensen die bewust zijn van zichzelf én hun omgeving creatiever, innovatiever en impactvoller zijn. Daarom stellen we het vergroten van bewustzijn, eigenaarschap en creatie centraal in al onze programma’s. En ben trots dat ik daar een bijdrage aan mag leveren. Laten we samen bouwen aan een betere toekomst!"

06-45694230

  • LinkedIn

Elisabeth Hoebée

Young Colfield

"Ik geniet van de volheid van het aardse bestaan in verbinding met spiritualiteit. Bewustzijn geeft het leven voor mij hoogte, diepte en kleur. Dit bewustzijn op creatieve en inspirerende wijze vertalen en vorm geven binnen bedrijfsleven doe ik met veel plezier, hart en bezieling. Ik ben hier niet om rustig in te voegen. Ik ben hier om toe te voegen. Mijn eigen kleur en geluid, van binnenuit. Zoals ieder mens bedoeld is om toe te voegen vanuit zijn of haar eigen-wijsheid. Laten zien dat het anders kan door het te doen. Walk the talk. Anderen uitnodigen en aanmoedigen hetzelfde te doen vanuit wie zij ten diepste zijn. Dat is waar zelfbewust leiderschap voor mij over gaat. Ik geloof oprecht dat het vergroten van zelfbewustzijn beweging brengt en antwoorden biedt op veel van de huidige problematiek in de wereld. Van individueel naar collectief, zo binnen zo buiten. Vanuit ondernemerscollectief GaanStaan zet ik mij hier op dit moment voor in binnen Young Colfield op het gebied van visie, leiderschap, bewustzijn en talent ontwikkeling."

06 43379643

  • LinkedIn
GaanStaan.jpg
Anne Spapens nieuw.jpg

Anne Spapens

Young Colfield

Er gaat bij mij een vuurtje branden wanneer ik merk, zie, hoor of voel dat iemand aan de slag is met zijn of haar passie. Wanneer iemand in flow is met lichtjes in de ogen. Hoe dichter bij jezelf, hoe meer in flow, hoe meer mooie dingen er kunnen gebeuren. Andersom word ik ook getriggerd wanneer ik zie dat mensen zichzelf thuis laten wanneer ze naar hun werk gaan. En dat is niet uitzonderlijk. Ik sta zelfbewust in het leven. Als ondernemer, als partner, als vrouw en moeder leer ik over mijn geluk en kwetsbaarheden. Door mezelf te laten zien en anderen écht te zien, creëer ik ruimte. Vanuit nieuwsgierigheid, zuiverheid en verbinding. Ik draag bij aan zelfbewustzijn op individueel niveau, maar bouw ook gedreven en trots aan zelfbewuste organisaties. Organisaties waarin mensen zichzelf kunnen zijn en vertrouwen de basis is, zodat de mooiste dingen kunnen gebeuren. Hartstikke nodig gezien de uitdagingen van deze tijd. Vanuit ondernemerscollectief GaanStaan zet ik me in binnen Young Colfield op het gebied van mensen en cultuur, talent ontwikkeling  en anders organiseren.  
 

06 30419424

  • LinkedIn

Piter Jan Goodijk

Proefwerk

"Wat mij drijft als ondernemer is het verbinden van werelden en mensen op een manier die waarde oplevert voor iedere deelnemer. Dat is dus niet naïef: het zijn de basisprincipes van een gezonde economie (en samenleving)! Vooruitgang telt voor mij alleen als het samen is – en dat is rete-realistisch, als je er moeite voor wil doen en verder dan jezelf kijkt. Daarin is ondernemen voor mij nooit een doel op zich geweest – als ik nu terugkijk ben ik het gaan doen omdat ik eigenaarschap wil tonen voor de principes en ideeën waar ik voor sta. Ik vond sales en commercie maar niets dus ik werd commercieel directeur. Kritisch zijn mag maar laat dan ook zien hoe het wél kan. Bij het doen word ik steeds geconfronteerd door de complexiteit, veelheid en weerbarstigheid van de realiteit. Wat voor uitdaging het is om daarin zowel aan te kunnen passen als te kunnen blijven staan voor je visie en ideeën. Juist dat vind ik een mooie uitdaging om aan te werken, dan is het écht wat waard. Binnen GaanStaan probeer ik dat na te leven met Proefwerk: een sociale onderneming om jongeren een betekenisvolle (bij)baan aan te bieden in het onderwijs en hen een positief-realistisch beeld te geven van deze sector – om zo met het onderwijs te werken aan de grote uitdagingen waar zij voor staat."

06 48270383

  • LinkedIn
Piter-jan Goodijk.jpg
bottom of page